Helikoptervluchten 2017

DATUM
Zondag 16 juli 2017

TIJDSTIP
11:00 uur tot 15:00 uur

LOCATIE
Op het grasveld naast Smidskaamp 34, bereikbaar via het paadje van de Beatrixstraat naar de Bentheimerstraat.

HELIKOPTERVLUCHTEN
Heb jij altijd al eens in vogelvlucht over De Lutte willen vliegen? Ben je benieuwd wie van je buren een zwembad in zijn/haar tuin heeft? En hoe groot is ons dorp eigenlijk? Grijp nu je kans en maak een rondvlucht over De Lutte met een heuse helikopter!

In het kader van de 40e Hellehondsdagen heeft de organisatie opnieuw een spectaculaire activiteit weten te strikken: op zondag 16 juli zal op het grasveld naast Smidskaamp 34 een helikopter rondvluchten over De Lutte aanbieden. Je zult meevliegen in een echte Robinson R44 (zie afbeelding) waardoor je een schitterend, uniek beeld van ons prachtige dorp en haar omgeving zult krijgen!

HOE WERKT HET PRECIES?
De helikopter biedt per vlucht plaats aan drie personen. Een vlucht duurt 6 minuten, inclusief opstijgen en landen. Je hebt in de lucht voldoende tijd om enkele rondjes over en rondom De Lutte te vliegen, en daarnaast sta je door middel van een headset in verbinding met de piloot en de rest van de passagiers. De helikopter zal opstijgen en landen op het grasveld naast Smidskaamp 34 (bereikbaar via het paadje van de Beatrixstraat naar de Bentheimerstraat). Het wordt aangeraden om vooraf je tickets te reserveren door middel van onderstaand formulier, aangezien er slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar is.

De prijs per ticket bedraagt € 40,-.

PRAKTISCHE INFORMATIE
Uit verzekeringsoogpunt zijn we verplicht je naam, telefoonnummer, e-mailadres, postcode + huisnummer en gewicht te vragen. Je kan helaas niet deelnemen als je zwaarder bent dan 136 kilogram, inclusief kleding. Daarnaast mag het totale gewicht van de passagiers niet hoger zijn dan 255 kilogram. Kinderen kunnen ook meevliegen, op voorwaarde dat ze zelfstandig kunnen zitten.

Je kan maximaal drie personen aanmelden via onderstaand aanmeldformulier. Meld je minder dan drie personen aan? Dan zal je vlucht gecombineerd worden met een andere aanmelding, om er voor te zorgen dat capaciteit van helikopter optimaal benut wordt. Op die manier kunnen we de kosten laag houden en de wachttijd kort.

Nadat je het formulier hebt ingevuld en verzonden, ben je verplicht om je tickets af te nemen. We sturen je na je aanmelding binnen 5 werkdagen een e-mail met informatie over de wijze van betaling. Zodra we je betaling hebben ontvangen, plannen we je vlucht in tussen 11:00 en 15:00 uur. Vervolgens nemen we contact met je op om je te laten weten dat je betaling is voltooid, wanneer je vlucht staat ingepland en hoe je je tickets kunt ontvangen.

Het is helaas niet mogelijk om zelf te bepalen wanneer je vlucht zal plaatsvinden, om er voor te zorgen dat de helikopter aaneengesloten kan blijven vliegen. Wel is het mogelijk om onderling in overleg met de organisatie vluchten te ruilen. Vanwege veiligheidseisen is het ook niet mogelijk zelf een plaats in de helikopter te kiezen: de piloot en zijn crew kiezen ter plekke de beste indeling.

Door je aan te melden via onderstaand aanmeldformulier, ga je akkoord met de Algemene voorwaarden en regels.

VRAGEN OF OPMERKINGEN?
Heb je vragen of opmerkingen? Laat het ons weten door gebruik te maken van ons contactformulier.

 
 

Verificatie