Helikoptervluchten 2017

DATUM
Zondag 16 juli 2017

TIJDSTIP
12:00 uur tot 16:30 uur

LOCATIE
Op het grasveld naast Smidskaamp 34, bereikbaar via het paadje van de Beatrixstraat naar de Bentheimerstraat.

HELIKOPTERVLUCHTEN
Heb jij altijd al eens in vogelvlucht over De Lutte willen vliegen? Ben je benieuwd wie van je buren een zwembad in zijn/haar tuin heeft? En hoe groot is ons dorp eigenlijk? Grijp nu je kans en maak een rondvlucht over De Lutte met een heuse helikopter!

In het kader van de 40e Hellehondsdagen heeft de organisatie opnieuw een spectaculaire activiteit weten te strikken: op zondag 16 juli zal op het grasveld naast Smidskaamp 34 een helikopter rondvluchten over De Lutte aanbieden. Je zult meevliegen in een echte Robinson R44 (zie afbeelding) waardoor je een schitterend, uniek beeld van ons prachtige dorp en haar omgeving zult krijgen!

HOE WERKT HET PRECIES?
De helikopter biedt per vlucht plaats aan drie personen. Een vlucht duurt 6 minuten, inclusief opstijgen en landen. Je hebt in de lucht voldoende tijd om enkele rondjes over en rondom De Lutte te vliegen, en daarnaast sta je door middel van een headset in verbinding met de piloot en de rest van de passagiers. De helikopter zal opstijgen en landen op het grasveld naast Smidskaamp 34 (bereikbaar via het paadje van de Beatrixstraat naar de Bentheimerstraat). Het wordt aangeraden om vooraf je tickets te reserveren door middel van onderstaand formulier, aangezien er slechts een beperkt aantal tickets verkrijgbaar is.

De prijs per ticket bedraagt € 40,-.

Het is op dit moment niet meer mogelijk om online tickets te bestellen. Mocht u interesse hebben, neem dan morgen een kijkje op het terrein. Mogelijk zijn er nog tickets beschikbaar.