De hel geet los 2017

DATUM
Zaterdag 15 juli 2017

TIJDSTIP
21:00 uur tot 01:30 uur

LOCATIE
Op het MK Houtbouw Plein ‘onder de bomen’ in de dorpskern.


OMSCHRIJVING

Op zaterdagavond gaat in De Lutte de Hel weer los! In de tent op het MK Houtbouw Plein zul je genieten van een avondvullend programma met muziek voor jong en oud.

Papa di Grazzi
De hoofdact van de zaterdagavond is de band Papa di Grazzi! Vanwege hun grote veelzijdigheid een ideale band voor een dorpsfeest als de Hellehondsdagen! 

Papa di Grazzi behoort, met ongeveer 100 shows per jaar in binnen en buitenland, zoals de mensen uit het vak het noemen tot ‘de absolute top’ van het feesttentencircuit, maar dat vindt de band zelf een beetje te veel van het goede. Met beide benen op de grond is hun motto.

Helemaal gek, supermuzikaal, verrassend, en vooral erg veelzijdig, zo kun je de show het beste omschrijven.

Papa di Grazzi is meer dan een band. Het is een soort theatrale show met maffe taferelen afgewisseld met muzikale hoogstandjes. Een band met een spraakmakende zanger, twee fantastische zangeressen, superlenige sexy danseressen, top musici waaronder ook blazers, met eigen apparatuur afgesteld om een topshow te kunnen waarborgen. Papa di Grazzi heeft het allemaal. Het kan bij Papa di Grazzi niet op.

De band speelt up to date top 40 hits afgewisseld met de betere rock en feestnummers. Ook de de o zo populaire all time classic hits en de ‘u vraagt wij spelen’ momentjes komen ruimschoots aan bod. Daarbij worden bepaalde liedjes in een Papa di Grazzi sound getransformeerd en wordt het geheel op de o zo speciale Papa di Grazzi wijze neergezet.

DJ Bart Koopman
Om 21:00 uur doet DJ Bart Koopman de aftrap van de Hel geet los en ook de pauzes en de afsluiting van de avond neemt hij voor zijn rekening. Daarna zal Bart het feestje voortzetten bij Plexat.
Op jonge leeftijd begon Bart op kleine feestjes te draaien met een eigen geluidssetje. Al snel werd hij gevraagd door een plaatselijke Drive Inn om mee te gaan en te draaien tijdens diverse feesten. Toen Bart 16 was werd hij benaderd door een plaatselijke discotheek. Na een aantal weken stond hij daar al voor een zaal met 750 personen te draaien. Dit ging hem zo goed af dat hij steeds vaker werd gevraagd voor andere feesten en partijen. Ook onder de jeugd in De Lutte is Bart Koopman inmiddels een graag geziene gast. Niks is hem te gek. Van House tot Classics en van R&B tot feestmuziek, hij mixt alles vlot aan elkaar en zweept het publiek op met zijn manier van presenteren. Bart’s brede muziekkeuze stelt hem in de gelegenheid om voor zowel jong als oud te draaien.

ScreenHunter_09 Apr. 18 19.12