Beach Party 2017

DATUM
Donderdag 13 juli 2017

TIJDSTIP
Van 20:30 uur tot 01:00 uur

LOCATIE
Copacabana Beach / terras de Vereeniging

 

 

OMSCHRIJVING
Het is een feit!
Wij mogen met trots aankondigen dat er dit jaar een Beachparty wordt georganiseerd ter ere van het 40-jarig jubileum van de Hellehondsdagen.
Wij als nieuwe organisatie van de Beachgames 2017 zijn erg vereerd dat wij een invulling mogen geven aan dit prachtige jubileum van de Hellehondsdagen in samenwerking met De Vereeniging, Café Jossie, Volker B.V. en de Stichting Hellehond.

Al weken is de organisatie druk bezig met het organiseren van dit nieuwe evenement.
Vergaderingen, bijeenkomsten en een paar telefoontjes verder hebben gezorgd voor een geweldig plan. De Beachparty zal plaatsvinden op de donderdagavond, hierdoor zal de Hellehondsdagen dus een dag eerder van start gaan! En beter kun je het niet beginnen dan met een Beachparty toch? Het zal een gezellige preparty worden om de Hellehondsdagen spectaculair in te luiden!

De Copacabana beach van De Lutte is vanaf 14 juli t/m 16 juli weer volledig in gebruik voor de Beachgames 2017. Dit heerlijke strand aan de Dorpstraat zal dit jaar dus een dag eerder geopend worden op donderdag 13 juli met de Beachparty 2017!

Strand, een koud drankje en goede muziek van DJ Marlon zullen elementen zijn die allemaal aanwezig zijn op dit nieuwe evenement. Wie zin heeft in een extra feestje is van harte welkom. Wij hopen op een grote opkomst om een gezellig feestje te maken op de Copacabana beach De Lutte!

De Beachparty is bedoeld voor alle leeftijden!