Beach Games 2017

DATUM
Vrijdag 14 juli, zaterdag 15 juli en zondag 16 juli 2017

TIJDSTIP
Vrijdag 17:30 uur, zaterdag 13:00 uur, zondag 12:00 uur

LOCATIE
Copacabana Beach in de Dorpsstraat

OMSCHRIJVING
Ook in 2017 staan de Beach Games weer op de agenda van de Hellehondsdagen. Vanaf dit jaar staat er een nieuwe groep jonge enthousiaste vrijwilligers klaar om in samenwerking met de Stichting Hellehond de organisatie van dit gezellige en sportieve onderdeel van de Hellehondsdagen op zich te nemen.
Evenals de 10 voorgaande edities kan er ook in 2017 het gehele Hellehondsweekend, dus van vrijdag 14 tot en met zondag 16 juli, op het -hopelijk zonovergoten- Copacabana Beach van De Lutte sportief en met de nodige inzet gestreden worden om de punten en om eeuwige roem.

GESLAAGD CULINAIR BEACHVOLLEYBALTOERNOOI VOOR BEDRIJVEN 
Vorig jaar is voor de 3e keer op vrijdagavond het Culinair Beachvolleybaltoernooi voor bedrijven uit (omgeving) De Lutte georganiseerd met weer veel enthousiaste reacties. Deze geslaagde avond met uiteindelijk een vol deelnemersveld willen we dan ook graag voortzetten!

bg2

Dit gezellige en sportieve culinaire gebeuren wordt gespeeld op vrijdagavond vanaf 17:30 uur, dus na bedrijfssluiting. De finales worden om ca. 20:45 uur gespeeld, waarna het toernooi om ca. 21:30 uur eindigt. Een team bestaat uit minimaal 4 (in het veld) en maximaal 8 spelers/speelsters. Per persoon wordt een all-in prijs van € 25,00 betaald waarvoor van 17:30 tot 21:30 uur smakelijk eten van de BBQ en drankjes gratis zijn. Het BBQ-vlees wordt voor u bereid en de drankjes worden voor u ingeschonken.

 

De indeling van de sporten waarbij men zijn of haar kunsten op het strandzand kan vertonen is als volgt:

VOL – Vrijdagavond 14 juli – CULINAIR BEACHVOLLEYBAL
HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE VRIJDAG

Culinair Beachvolleybal, 4 spelers/speelsters in het veld, van 17:30 tot 21:30 uur, maximaal 15 teams, inschrijfgeld € 25,00 per deelnemer.

VOL – Zaterdagmiddag 15 juli – BEACHVOLLEYBAL JEUGD (13 t/m 17 jaar)
HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE ZATERDAG
Beachvolleybal voor de jeugd van 13 t/m 17 jaar. 4 spelers/speelsters in het veld, van 13:00 tot 15:00 uur, maximaal 20 teams, inschrijfgeld € 5,00 per team.

VOL – Zondagmiddag 16 juli – BEACHVOLLEYBAL VOLWASSENEN (vanaf 18 jaar)
HET IS NIET MEER MOGELIJK OM JE AAN TE MELDEN VOOR DE ZONDAG
Beachvolleybal voor volwassenen vanaf 18 jaar. 4 spelers/speelsters in het veld, van 12:00 tot 16:00 uur, maximaal 20 teams, inschrijfgeld € 15,00 per team.

Onder het motto “Veur en deur De Lutt” worden weer vele sportievelingen uit De Lutte op blote voeten op het strand van De Lutte verwacht. Het belooft evenals voorgaande jaren een prachtige en sfeervolle happening te worden. De Dorpstraat wordt in de dorpskern bij de feesttent door vele hardwerkende vrijwilligers volgestort met strandzand waarna deze immense zandbak wordt ingericht met twee professionele speelvelden met originele afmetingen van 8 x 8 meter.

bg3Rondom de velden wordt in samenwerking met de omliggende horeca een gezellig strandterras ingericht, zodat de toeschouwers optimaal kunnen genieten en zij net als de spelers/speelsters ook even van een verfrissend drankje kunnen genieten. Lekkere bijpassende swingende muziek, enthousiaste speakers en natuurlijk sportieve deelnemers maken het geheel compleet tot een prachtig schouwspel om naar te kijken en mooie sport om aan deel te nemen. Tussen de palmbomen rondom de velden wanen de deelnemers en de toeschouwers zich vast en zeker in een lekkere relaxte subtropische omgeving.
De organisatie rekent opnieuw op een grote deelname vanuit de Lutter bevolking. Echt iedereen kan meedoen; men hoeft beslist geen lid te zijn van een club of een begenadigd volleybaltalent te zijn. Sterker nog, juist deelname van niet-leden en niet volleyballers wordt ten zeerste toegejuicht. Het motto is immers “gezellige sportiviteit veur en deur De Lutt”, hetgeen onder een heerlijk zonnetje absoluut is gegarandeerd.